Online Destek Hattı
 
Ana Sayfa   |   İletişim   |   Biz Arayalım
 
Orjinal Acı Biber Hapı, İnceltici Jel, Pepper Time Jel
 
 








ç.B 20 Ağustos 2014 Çarşamba

Türkiye - Tekirdağ

Iyi gunler benim 10 kilo fazlaligim var sizden 2 kutu sipariş verdim sizce 2 ayda kac kilo veririm .bide bu hapı kahvaltidan öncemi yoksa sonramı yutmalıyım ..
S.G 11 Ağustos 2014 Pazartesi

Türkiye - Ankara

17 yaşındayım 57 kiloyum ama basen bölgem yüzünde hiç birsey yakışmıyor hapı mı jeli mi kullanmalıyım
F.D 24 Şubat 2014 Pazartesi

Türkiye - Tekirdağ

ben pepper time olan eski ürürnü daha etkili bulmuştum yenilenen pepper time plusu ben çok etkili bulmadım.
Hasan Okan 24 Ocak 2014 Cuma

Türkiye - İstanbul

bende kullandım geçen sene 1ayda 10 kilo verdim ve simdi tekrar sipariş veriyorum
N.G 20 Ocak 2014 Pazartesi

Türkiye - İstanbul

ben 2 yıl önce kulandım sonuştan cok memnunum 52 bedenden 42 bedene indim evlenip dogum yapınca eski kiloma döndüm yine kulanmayı düşünüyorum sizlere tahsiyem yazın kulanın
Fatma Yıldırım - DÜZCE 20 Nisan 2012 Cuma

-

SLM URUNU KULLANIYORUM 1 AYDIR 7 KILO VERDIM ACAYIP BIR SEY HICBIR GIYSIM OLMUYOR SIMDI YENIDEN YAPTIRIYORUM HEPSINI ISTEDIGIM KILOYU VERDIM SIMDI SABITLEME YAPIYORUM TESEKKURLER PEPPER TIME MUTHIS BI URUNSUN
HÜLYA KELEŞ - İSTANBUL 18 Nisan 2012 Çarşamba

-

MERHABALAR URUNU ALDIM KULLANDIM HIC UMUTLU DEGILDIM ACIKCASI ETKILI OLACAGINDAN AMA FUNDA HANIMIN SOYLEDIGI KADAR VARMIS ACAYIP ETKISINI GORDUM TESEKKUR EDIYORUM HERKESE DE TAVSIYE ETTIM EDIYORUM
Yasemin Atan 18 Nisan 2012 Çarşamba

Türkiye - İstanbul

ben 1 yıl once kullandım cok harıka bi urun biraz dikkat edince geri kilo alınmıyor baş uyuşması kalp carpıntısı yapıyor
S.S 28 Mart 2012 Çarşamba

-

slm ben gecen sene kulandım 12 kılo verdım ama asırı halsızlık uyku halı uyusma carpıntı yaptı tekrar kulnmak ıstıyorum ama korkuyorum ne yapmalıyım cvp yazarsanız sevınırım ...
Hilal Korkmaz - Istanbul 25 Mart 2012 Pazar

-

pepper tıme ı kullanıyorum 2 haftadır cok guzel saglıklı kılo verıorm yanlız buı su ıcme olayı benı cok zorda bırakıyor ne yapmam lazım


Önemli Uyarı

  • Lütfen soracağınız sorular için önce sitemizi inceleyiniz. Sitemizde yer almayan sorularınız için
    İletişim Formunu doldurunuz.
  • Yorumlarınız en geç 1 iş günü içerisinde incelendikten sonra onaylanmaktadır.
  • Sitemizden alınmayan ürünlere karşı yazılan yorumları onaylayıp onaylamama yetkisi site yönetiminin elindedir.
     
Ürünümüz hakkındaki
yorumlarınızı aşağıdaki formu doldurarak bizimle paylaşabilirsiniz.
Ad :
Soyad :
E-Posta :
Yorumunuz :
Ürünü Nereden Aldınız ? :
     
Doğrulama Kodu :
Kişisel Bilgilerim Gizli Tutulsun :
   
    Not: Bütün alanlar zorunludur. Lütfen eksiksiz doldurunuz.
Pepper Time  |  Pepper Time Jel  |  Kullanımı  |  Kullanıcı Yorumları  |  Sipariş  |  İletişim  |  Biz Arayalım
Copyright © 2012 - Bütün hakkı saklıdır.